پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۷ اسفند ۱۴۰۰، ۱۹:۵۶

معاون وزیر صمت:

همه کالاها به اندازه کافی در سطح کشور ذخیره‌سازی شده است

همه کالاها به اندازه کافی در سطح کشور ذخیره‌سازی شده است

بوشهر- معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت با اشاره به افزایش نظارت‌ها بر بازار، گفت: همه کالاها به اندازه کافی در سطح کشور ذخیره‌سازی شده است.

به گزارش خبرنگار مهر، عباس تابش عصر شنبه در نشست ستاد تنظیم بازار استان بوشهر اظهار داشت: تلاش‌های گسترده‌ای به منظور برخورد با متخلفان حوزه اقتصادی در سطح کشور انجام شده و این موضوع با جدیت دنبال می‌شود.

رئیس سازمان حمایت تولیدکننده و مصرف‌کننده از افزایش نظارت بر بازار خبر داد و افزود: سیستم نظارتی هوشمند در کنترل قیمت کالا و خدمات می‌تواند مانع از بروز تخلفات در این زمینه می‌شود.

وی استفاده از نیروهای بسیج در کنار نیروهای وزارت صمت و جهاد کشاورزی در عرصه بازرسی و نظارت را مهم دانست و خاطرنشان کرد: جرایم متخلفان اقتصادی در عرصه تولید، توزیع، درج قیمت و احتکار افزایش یافته و این پرونده‌ها باید سریع‌تر رسیدگی شوند.

تابش با اشاره به ذخیره‌سازی کالا و محصولات مورد نیاز مردم به اندازه کافی اضافه کرد: هماهنگی لازم برای جبران کمبود کالاهای مورد نیاز بازار استان بوشهر از جمله شکر و روغن انجام شده است.

معاون وزیر صمت با اشاره به منتفی شدن اجرای قانون مالیات بر ارزش افزوده برای اقلام خوراکی اساسی وارداتی تا سال ۱۴۰۲ افزود: تمهیدات لازم برای تأمین کالاهای اساسی، میوه و تره‌بار برای ایام عید و ماه مبارک رمضان اندیشیده شده است.

وی با تأکید بر توزیع گوشت قرمز منجمد در بازار استان بوشهر تصریح کرد: به‌میزان مورد نیاز باید گوشت مرغ و قرمز گرم و منجمد در بازار عرضه شود و برای جبران کمبود و توزیع برنج، شکر و روغن اقدامات لازم انجام شده است.

کد خبر 5434238

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha